Background

за нас / сертификати

Всичко За Агнесика Пласт

нашата история

Основана през 2004 г. като иновативна компания АГНЕСИКА ПЛАСТ израстна през годините с високи амбиции и многобройни дейности: проектиране, строителство, стъклени фасади, слънцезащитни системи, вентилируеми фасадни облицовки, HPL -панели, алуминиеви композитни панели, фибер цимент панели и други.

Днес нашата компания е водещ производител на алуминий и поливинилхлорид (PVC) дограма. Ние сме директен вносител и оторизиран производител на немските PVC прозоречни системи Кьомерлинг/Kömmerling/. Нашите партньори за производството на алуминий са SHUECO, WICONA, REYNAERS, GUTMANN, ETEM, ALUMIL и др.

Фирмата е със седалище в София, България. Имаме повече от 120 високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит. АГНЕСИКА ПЛАСТ е символ за организация държаща на качеството - иновативни, гъвкави и ориентирани към клиентите.Добре известни с нашето динамично развиващо се производство, ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти от концептуалното планиране и проектиране през техническо развитие на проектите до доставката, монтажа и завършването на обектите. Ние сме сертифицирани по ISO и много ангажирани да усъвършенстваме работата си във всички отдели. Да осигурим най-високо качество във всички производствени процеси и услуги е от голямо значение за нас.

Производството е организирано в пет отдела:

  1. Проектанти
  2. Окачени и вентилируеми фасади, алуминиева дограма
  3. PVC - прозоречни системи
  4. Производство на стъклопакети
  5. Електростатично прахово покритие

Основната цел е окончателен продукт, който отговаря на изискванията на клиента и е в съответствие с най-добрите производствени и качествени стандарти. Топ приоритети в нашата политика са качеството на продукцията в най-кратки срокове и доволни клиенти.

Още едно доказателство за нашата отговорност към клиента е шестдесет месечната гаранция.

Background

Качеството на първо място

сертификати

Имате Някакви Въпроси !

Не се Колебайте да се Свържете с Нас по всяко Време